Belmodo TV Mode in Oostende
50851
post-template-default,single,single-post,postid-50851,single-format-video,cabin-core-1.0.0,select-theme-ver-3.0,ajax_fade,page_not_loaded,,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Belmodo TV Mode in Oostende

Belmodo TV Mode in Oostende

Een plek waar je kan genieten van kunst, design en food. Lijkt je dat wel wat? Dan is vanaf heden Galerie Beau Site jouw nieuwe favoriete plek! Stap gerust eens binnen in deze inspirerende omgeving waar je onmiddellijk thuis bent! Eigenares Ann kruipt dan ook zelf achter het fornuis om jou van een culinair orgasme te voorzien!

Neem plaats in een gezellig vintage salon of aan de gigantische table d’amis. Relax, doe alsof je thuis bent en sla eens een babbeltje met de andere gasten! En als je ‘s avonds – volledig per ongeluk – te diep in het glas hebt gekeken, kan je er altijd blijven slapen!

Alsof de galerie zelf nog niet mooi genoeg is, knalt het uitzicht je helemaal van je stoel! Een mooi zicht op zee. Wat wil een mens nog meer? Verder verzorgt Ann met plezier jouw (bedrijfs)evenementen in haar galerie. Gezelligheid gegarandeerd!

Elke dag is anders, en zo ook de openingsuren van Galerie Beau Site. Vanaf 15u kan je genieten op het terras van een prachtig zicht op zee, art, design en huiselijkheid. Voor groepen doet Ann met veel plezier de deuren open, na een telefoontje op 0475 732 746.Wij gebruiken cookies voor de goede werking van onze website. Wij raden u daarom aan ons privacybeleid aandachtig te lezen vooraleer onze website te bezoeken.